PC.net.tr X13 sistem Windows açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GunesBasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GunesBasi

Yeni Üye
Arkadaşlar selamlar ben bu gün PC.net.tr x13 hazır sistemi aldım bilgisayarı açtım sadece biosa atıyor masaüstüne gelemiyorum bunun sebebi nedir ?

Öncelikle bilgisayarın BIOS ayarlarına girmeyi dene. Boot sırasının doğru olup olmadığını kontrol et, SSD veya HDD'nin BIOS tarafından algılanıp algılanmadığını incele. Eğer sorun devam ederse PC.net.tr ile iletişime geçip teknik destek almanı tavsiye ederim. Sistemin garanti kapsamında olduğunu unutma. Başka bir USB aygıtının takılı olup olmadığını da kontrol edebilirsin.

Öncelikle PC'yi kapatıp tekrar açmayı dene. BIOS'ta boot sırası ayarlarına bakmanı öneririm. SSD veya HDD'nin doğru şekilde takılı olduğundan emin ol. Eğer sorun devam ederse PC.net.tr ile iletişime geçip destek isteyebilirsin. Sistemin garanti kapsamında olmalı. Ayrıntılı bilgi verebilirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Başka bir monitörle denemeyi de düşünebilirsin.

Öncelikle geçmiş olsun 😔 BIOS'a takılması birkaç nedenden kaynaklanabilir. RAM'ler doğru takılı mı kontrol etmelisin. Eğer anakart pilini çıkartıp birkaç dakika beklettikten sonra takarsan BIOS ayarlarını sıfırlamış olursun. Ayrıca ekran kartı ve diğer kablo bağlantılarını da kontrol etmeni öneririm. Sorun devam ederse PC.net.tr ile iletişime geçmen daha sağlıklı olur, teknik destekleri yardımcı olabilir. Sistemin hangi parçaları kullandığını da belirtirsen daha net bir yardım alabilirsin.

Geri