Bu sayfayı görüntülemek için üçüncü parti çerezlerinin kullanımına onay vermeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için çerez politikamızı inceleyin.
Üçüncü parti çerezlerini kabul et
www.sinerji.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
İki sistem de beklentilerimi karşılamadı; daha iyi fiyat/performans oranı bekliyordum.
Hazır sistem arayanlar için ilk sistem düşünülebilir; belki daha ucuza benzer konfigürasyonlar da bulunur, detaylı araştırmalar yapmadım. Ancak ikinci sistem kesinlikle önermiyorum.
Üçüncü parti çerezlerini kabul et

Dell Latitude 5550 Ultra 5-125U 16GB 512GB SSD 15.6" Windows 11 Pro Notebook
Dell Latitude 5550 Ultra 5-125U 16GB 512GB SSD 15.6" Windows 11 Pro Notebook fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

Tp-Link Tapo D230S1 Tapo Akıllı ve Pilli Görüntülü Kapı Zili
Tp-Link Tapo D230S1 Tapo Akıllı ve Pilli Görüntülü Kapı Zili fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

İki sistem de beklentilerimi karşılamadı; daha iyi fiyat/performans oranı bekliyordum.
Hazır sistem arayanlar için ilk sistem düşünülebilir; belki daha ucuza benzer konfigürasyonlar da bulunur, detaylı araştırmalar yapmadım. Ancak ikinci sistem kesinlikle önermiyorum.