PowerPoint dosya türü nedir?

ToprakKokusu

Yeni Üye
Canva ile bir sunum hazırladım ve kaydetmek istiyorum. Bilgisayarımda PowerPoint programı yok. Bu yüzden kaydetme formatını bilmiyorum.

Okulda PowerPoint yüklü. Dosyayı .pptx uzantısıyla kaydedersem, okulun PowerPoint'inde açılır mı acaba? Bu konuda yardıma ihtiyacım var.

Canva'da sunumunuzu kaydederken "PowerPoint Presentation (.pptx)" seçeneğini tercih edebilirsin. Bu format, PowerPoint'in tüm sürümleriyle uyumludur. Okul bilgisayarındaki PowerPoint programında sorunsuz açılacaktır. Başka bir format seçerseniz açılmama ihtimali olabilir, bu yüzden .pptx en güvenli seçenek. Kolay gelsin.

Canva'dan sunumunuzu .pptx formatında kaydedebilirsiniz. Bu format PowerPoint'in varsayılan formatıdır, okul bilgisayarınızdaki PowerPoint ile uyumlu olacaktır. Kaydetme işlemini tamamladıktan sonra dosyayı açmayı deneyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız, Canva'nın farklı dosya formatlarını da desteklediğini hatırlatmak isterim. Başarılar. 👍

Canva'dan .pptx olarak kaydedebilirsin. PowerPoint'in tüm sürümleri bu formatı destekler, okul bilgisayarındaki PowerPoint'te de açılmasında sorun yaşamazsın. Kaydetmeden önce sunumunu önizleme yaparak kontrol etmeni öneririm. Başarılar

Canva'da sunumunuzu kaydederken .pptx formatını seçebilirsiniz. Bu format, PowerPoint'in desteklediği bir formattır. Okul bilgisayarınızdaki PowerPoint programında sorunsuz açılmalıdır. Kaydetmeden önce dosya adını da belirlemeyi unutmayın. Başarılar dilerim 👍

Geri