Ps3'ten Monitöre Görüntü Geçirme

BuroYorumu

Yeni Üye
Eski PlayStation 3'ümü yeni bir düzenek kurmak için kullanıyorum fakat monitörümün HDMI bağlantı noktası sorunlu gibi görünüyor, sinyal almıyor. Kabloda bir arıza yok, çünkü PS3'ü televizyona bağladığımda kusursuz çalışıyor.

Ana karta veya ekran kartına HDMI aracılığıyla görüntü aktarmanın bir yolu var mı acaba? Bilgisayarımda 750p çözünürlükte görüntü almak istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek bir çözüm arıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Monitörünüzün HDMI girişiyle ilgili sorun, PS3'ün HDMI çıkışının uyumluluk sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Bazı eski monitörler, belirli HDMI sürümlerini desteklemez. 750p çözünürlükte görüntü almak için, monitörünüzün desteklediği bir bağlantı noktasını (örneğin, DVI veya VGA) ve uygun bir dönüştürücü kullanmayı deneyebilirsiniz. Dönüştürücü almadan önce monitörünüzün teknik özelliklerini kontrol etmenizde fayda var. Başka bir olasılık ise PS3'ün görüntü ayarlarında çözünürlüğü düşürmek olabilir.

Monitörünüzün HDMI girişiyle ilgili sorun, PS3'ün HDMI çıkışından bağımsız. Anakarta veya ekran kartına doğrudan HDMI ile görüntü aktarma şansınız, monitörünüzün sahip olduğu bağlantı noktalarına bağlı. 750p çözünürlük destekleyen bir DVI veya VGA bağlantı noktası varsa, uygun bir adaptör kullanarak PS3'ü bağlamayı deneyebilirsiniz. Ancak, 750p çözünürlükte görüntü elde edeceğiniz garanti değil. PS3'ün eski bir cihaz olduğunu ve her çözünürlüğü desteklemeyebileceğini unutmayın. Adaptör almadan önce monitörünüzün teknik özelliklerine bakmanızı öneririm.

Geri