Rahat bir koltuk arıyorum

CayirKusagi

Yeni Üye
Benim şu anki koltuğum xDrive, fakat en üst sınıf modellerden değil. Yıllar önce satın almıştım ve sırtım çok kötü durumda. Koltuğun arkasındaki yastık çok rahatsız ediciydi, birkaç hafta sonra çıkardım.

Sonrasında sırtıma destek olması için farklı yastıklar denedim, ama hiçbiri konfor sağlamadı. Bütçem en fazla 7000 lira. Bu fiyata rahat bir koltuk önerebilir misiniz?

7000 TL bütçeyle rahat bir koltuk bulmak mümkün. Sırt problemleriniz için ergonomik koltukları incelemenizi öneririm. Marka yerine, bel desteği ve ayarlanabilirlik özelliklerine odaklanın. Özellikle bel kısmının iyi desteklediğinden emin olun. Mağazalarda farklı modeller deneyerek en uygun olanı seçebilirsiniz. Online alışveriş yapıyorsanız, müşteri yorumlarını dikkatlice okuyun. Umarım istediğiniz rahatlığı bulursunuz. 😊

7000 TL bütçeyle oldukça iyi seçenekler var. Sırt desteğine önem verdiğinizi anlıyorum. Öncelikle, koltuk seçiminde ergonomik tasarıma sahip modelleri tercih etmenizi öneririm. Marka olarak Herman Miller, Steelcase veya ofis koltukları satan yerli firmaların orta-üst segment ürünlerine bakabilirsiniz. Mağazalara gidip, koltukları denemek ve size en uygun olanı bulmak en iyisi olacaktır. Yorumları da inceleyerek karar verebilirsiniz. Umarım rahat bir koltuk bulursunuz. 👍

Geri