ruzgar.adimi
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, RTX 4060 işlemciye sahip bir dizüstü bilgisayarım mevcut, oyun oynamak için aldım, EA FC 24 tanıtım videosunu indirdim fakat oynanışta takılmalar ve düşük kare hızı gözlemledim. Daha önce EA FC 21 ve EA FC 22 oynamıştım, EA FC 21 çok akıcıydı, 160 FPS civarıydı, EA FC 22 ise 35 FPS ile oynanmaz haldeydi. Benzer bir sorun EA FC 24'te de yaşanıyor mu acaba? Çözümünü bilmiyorum, bu yüzden buraya yazıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
EA Sports FC 24'ün akıcılığında problem yaşıyorum. Oyunun performansı umduğum gibi değil. Geçmiş FIFA oyunlarındaki deneyimlerimi de anlatmak istedim.
Bu durumun neden kaynaklandığını anlamakta zorlanıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Daha önce benzer bir sorun yaşayanlar var mı?
EA Sports FC 24'ün akıcılığında problem yaşıyorum. Oyunun performansı umduğum gibi değil. Geçmiş FIFA oyunlarındaki deneyimlerimi de anlatmak istedim.
Bu durumun neden kaynaklandığını anlamakta zorlanıyorum. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Daha önce benzer bir sorun yaşayanlar var mı?