Rtx 4060 Dizüstü Bilgisayarda Gta V Donuyor

BaykusCocugu

Yeni Üye
Yeni aldığım dizüstü bilgisayarda, GTA V oynarken sorun yaşıyorum. Bilgisayarı yaklaşık 4 hafta önce satın aldım. Başka oyunlarda hiç sıkıntı yok.

V-Sync'i orta seviyede açtığımda, kare hızım 95 FPS civarında sabitleniyor, fakat aniden 60 FPS'ye düşüyor. Her türlü ayarı denedim yine de bir çözüm bulamadım.

Her şeyi kurcaladım ama nafile, GTA V'i sorunsuz oynayamıyorum. Laptopun performansına güvensem de, GTA'da bu sıkıntı beni şaşırtıyor.

Öncelikle sürücülerinin güncel olduğundan emin olmanı öneririm Grafik kartı sürücülerini üreticinin sitesinden indirmeyi dene Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmayı da deneyebilirsin Windows'un oyun modu özelliğini aktif etmeyi de düşünebilirsin Eğer sorun devam ederse, bilgisayarının sistem gereksinimlerini GTA V ile karşılaştırarak bir performans darboğazı olup olmadığını kontrol etmeni tavsiye ederim. Başka bir olasılık ise ısı yönetimi sorunudur; bilgisayarının sıcaklığını kontrol etmelisin.

Sürücülerinin güncel olduğundan emin olmanı öneririm Öncelikle GTA V'in sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmekte fayda var Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatmayı dene Eğer sorun devam ederse, bilgisayarının sıcaklığını kontrol et Yüksek sıcaklık performans düşüşüne yol açabilir Isınma sorunları varsa soğutucu takviyesi düşünebilirsin Son olarak, Windows'un oyun modunu etkinleştirmeyi deneyebilirsin Umarım yardımcı olur.

Son mesajlar

Geri