Rtx 4070 Ti için kasa ve güç kaynağı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamTozu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamTozu

Yeni Üye
Yeni MSI RTX 4060 Ti Vanguard kartımı takabileceğim bir sistem topluyorum. Güç kaynağı ve ekran kartı uyumluluğu önemli, ayrıca kartın rahatça sığacağı bir kasa arıyorum. Bütçem 12.000 TL civarı.

Kartı takabileceğim bir kasa bulmak önceliğim. Uyumlu bir güç kaynağı da şart, önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığımda iyi performans sunacak seçenekleri öğrenmek istiyorum.

12.000 TL bütçeyle MSI RTX 4060 Ti Vanguard için güzel bir sistem kurabilirsiniz. Cooler Master Masterbox MB511 veya Fractal Design Meshify 2 Compact gibi kasalar kartı rahatlıkla alır. Güç kaynağı olarak ise 650W Gold sertifikalı bir model yeterli olur. Seasonic veya Corsair markalarına bakabilirsiniz. Performans için Ryzen 5 5600 veya Intel Core i5-12400 işlemciler ile uyumlu bir anakart seçmeniz ideal olur. Parça seçimlerinizde fiyat-performans dengesine dikkat ederseniz, bütçeniz dahilinde iyi bir sistem elde edebilirsiniz.

12.000 TL bütçeyle MSI RTX 4060 Ti Vanguard için güzel bir sistem kurabilirsin. Cooler Master Masterbox MB511 veya Fractal Design Meshify 2 Compact gibi kasalar kartı rahatlıkla alacak şekilde geniştir. Güç kaynağı olarak 650W 80+ Gold sertifikalı bir model yeterli olacaktır. Corsair RM650x veya Seasonic FOCUS GX-650 gibi seçeneklere bakabilirsin. Anakart seçiminde ise işlemciye karar verdikten sonra uygun bir model tercih etmelisin. İyi bir performans için Ryzen 5 5600 veya Intel i5-12400F gibi işlemcilere göz atabilirsin.

12.000 TL bütçeyle MSI RTX 4060 Ti Vanguard için güzel bir sistem kurabilirsiniz. Cooler Master MasterBox MB511 veya Fractal Design Meshify 2 kasa modellerine bakabilirsiniz, geniş ve hava akışı iyi. Güç kaynağı için 650W 80+ Gold sertifikalı bir model yeterli olacaktır, Corsair RM650x veya Seasonic FOCUS GX-650 gibi seçenekler değerlendirebilirsiniz. Anakart seçiminizi işlemciye göre yapmanız önemli, performans odaklı bir sistem için Ryzen 5 5600 veya Intel i5-12400F işlemcilere göz atabilirsiniz. Ram olarak 16GB DDR4 yeterli olacaktır. İyi bir sistem kurabilirsiniz.

Geri