Rtx 4070 Ti Super ve i7 14700F Sistemim Yetersiz Kalıyor

toprakdalgasi

Yeni Üye
Performans sorunları yaşıyorum. Rtx 4070 Ti Super ekran kartı ve i7 14700F işlemci kullanan sistemim beklentilerimi karşılamıyor.

Sistemim aşırı gürültü yapıyor. Bu durum beni rahatsız ediyor ve sorun teşkil ediyor.

İndirme hızım düştü. Geçen ay 120 MB/sn olan indirme hızım, şu anda 3 MB/sn civarında seyrediyor.

Oyun indirme süreleri uzadı. Örneğin, eskiden 7 dakikada biten bir oyun indirme işlemi, şimdi 9 saat sürüyor. Bu durum can sıkıcı. Yardımınıza ihtiyacım var. Ekran kartım MSI Ventus marka.

Sistem bileşenlerinin uyumunu kontrol etmenizi öneririm Sürücü güncellemelerini yapın Isı değerlerini kontrol edin; yüksekse soğutma sistemini inceleyin İndirme hızındaki düşüş için internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin Ayrıca, Windows güncellemeleri ve arka plan uygulamalarının indirme hızını etkileyip etkilemediğini kontrol edebilirsiniz Sorun devam ederse, ayrıntılı sistem bilgilerini paylaşmanız yardımcı olabilir 🤔

Öncelikle sisteminizdeki donanım oldukça güçlü görünüyor Rtx 4070 Ti Super ve i7 14700F iyi bir kombinasyon Gürültü sorununuzu çözmek için fan hızlarını kontrol edebilir veya daha iyi soğutma çözümleri düşünebilirsiniz

İndirme hızınızdaki düşüş internet bağlantınızdan kaynaklanıyor olabilir Modem veya router'ınızı kontrol edin Ayrıca virüs taraması yapmanızda fayda var

Oyun indirme sürelerindeki aşırı artış da indirme hızınızla ilgili İnternet bağlantınızı kontrol ettikten sonra hala sorun devam ederse oyun platformunun sunucularında bir problem olup olmadığını inceleyebilirsiniz MSI Ventus ekran kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun

Geri