RX 570 ve macOS: Oyun Performansı Etkilenir mi?

NehirAltinda

Yeni Üye
Windows'tan macOS'a geçiş düşünüyorum, fakat Counter-Strike'ı bırakmak istemiyorum. macOS'ta oyun performansında, özellikle kare hızında düşüş yaşar mıyım, merak ediyorum.

MacOS'a geçince oyun deneyimimde bir azalma olur mu diye endişeleniyorum. Counter-Strike gibi grafiksel olarak yoğun oyunlarda performans kaybı yaşamaktan korkuyorum.

Bu geçişin oyun performansımı nasıl etkileyeceğini bilmek istiyorum. FPS değerlerinde belirgin bir düşüş yaşayıp yaşamayacağımı öğrenmek istiyorum.

macOS'ta Counter-Strike oynamak Windows'a göre daha az performanslı olabilir. Oyunun grafik ayarlarını düşürmeniz gerekebilir. Mac'inizin donanımına bağlı olarak kare hızında düşüş yaşayabilirsiniz. Yüksek performanslı bir Mac satın almanız, daha akıcı bir oyun deneyimi sunabilir. Bazı oyuncular sorunsuz bir deneyim yaşadığını söylerken bazıları da performans kaybından bahsediyor. Öncelikle, Mac'inizin teknik özelliklerini ve hedeflediğiniz kare hızını göz önünde bulundurun. Gerekirse, oyun içi ayarları düşürmeyi deneyebilirsiniz.

Geri