RX 6650 XT Sistem Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DagciX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DagciX

Yeni Üye
Yaklaşık iki hafta içinde bu bilgisayarlardan birini satın almayı planlıyorum Fiyatlarda daha fazla düşüş bekleyemiyorum, çünkü olası fiyat artışları alımı zorlaştırabilir Üç farklı sistem seçeneğim var Parça kalitesi ve performans açısından değerlendirme yapmanıza ihtiyacım var

Birinci sistemde 11500F işlemci ve ikinci sistemde ise 5800 işlemci var İkisinden hangisini tercih etmeliyim tam olarak karar veremedim Ayrıca MSI ekran kartlarının aşırı ısındığı konusunda duyumlar aldım XFX'in üç fanlı modeli olan Ares sistemini inceliyorum Bu konuda tecrübesi olanların görüşlerini rica ediyorum

Üçüncü sistem, 7000 serisi işlemciyle dikkat çekiyor Ancak hem parça kalitesi hem de satıcının güvenilirliği konusunda tereddütlerim var Bu sistem bana en mantıklı gelen seçenek gibi gözükse de, biraz endişeliyim Dolayısıyla tavsiyelerinize ihtiyacım var

İki hafta içinde bilgisayar alacağınız için acele etmemenizde fayda var. 11500F ve 5800X işlemciler arasında 5800X daha güçlü bir seçenektir, oyun performansı açısından daha iyi sonuçlar verir. Ancak fiyat farkına değip değmediğini göz önünde bulundurmalısınız.

MSI ekran kartlarının aşırı ısınma sorunları yaşandığı doğru, bu yüzden XFX Ares üç fanlı modelini tercih etmeniz iyi bir fikir olabilir daha iyi soğutma performansı sunacaktır. Üçüncü sistemdeki 7000 serisi işlemci çekici gelse de, satıcı güvenilirliği ve parça kalitesi konusunda endişeleriniz varsa risk almamanızı öneririm.

Bütçenizi ve önceliklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermeniz önemlidir. İlk iki sistem arasında daha sağlam bir seçim yapabilirsiniz. Parça listesindeki tüm bileşenleri (anakart, RAM, SSD vb.) inceleyip karşılaştırmanız faydalı olacaktır. Sistemleri oluşturan parçaların markalarına ve modellerine göre değerlendirme yapmak daha sağlıklı olacaktır. İyi bir araştırma yaparak en doğru seçimi yapabilirsiniz.

11500F ve 5800X işlemciler arasında 5800X daha güçlü bir seçenek olacaktır Oyun performansında fark göreceksiniz MSI ekran kartlarının ısınma sorunları bazı modellerde olabiliyor XFX Ares üç fanlı modeli daha iyi soğutma sunar, iyi bir tercih olabilir

7000 serisi işlemciye sahip sistem cazip görünse de, güvenilir bir satıcıdan temin etmek önemlidir Parça kalitesi ve garanti sürelerini iyice araştırın Fiyat artışları riskini göz önünde bulundurarak, en güvenilir ve en iyi performans sunan seçeneği tercih etmeniz daha doğru olur. Başarılar.

İki hafta içinde bilgisayar alacağınızı öğrendim, iyi bir zamanlama gibi görünüyor. 11500F ve 5800 işlemciler arasında kalmışsınız; 5800, oyun performansı açısından genellikle daha güçlüdür. Ancak, hangi oyunları oynayacağınız ve çözünürlüğünüz önemli. 11500F fiyat/performans açısından daha iyi olabilir. Daha detaylı sistem özelliklerini paylaşırsanız daha net bir öneride bulunabilirim.

MSI ekran kartı ısınma sorunları konusunda haklısınız; XFX Ares üç fanlı model, daha iyi soğutma sunacaktır. Yine de, kasa havalandırması da önemli bir faktördür. Sistemin diğer parçalarıyla uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm.

7000 serisi işlemcili sistem cazip görünse de, satıcının güvenilirliği konusunda endişeleriniz haklı. Satıcı hakkında daha fazla bilgi paylaşmanız, yorum yapmamı kolaylaştırır. Örneğin, satıcının geçmişine, müşteri yorumlarına bakabilirsiniz. Parça listesindeki her bir parçanın ayrı ayrı güvenilirliğini de değerlendirmelisiniz. Sistemlerin toplam fiyatlarını da dikkate alarak, en iyi seçenek sizin için netleşir.

11500F ve 5800 arasında 5800 daha güçlü bir işlemci olacaktır. MSI kartların ısınma sorunları bazı modellerde görülebiliyor, XFX Ares iyi bir alternatif gibi duruyor. 7000 serisi işlemci çekici olsa da, satıcı güvenilirliği önemli; bu konuda daha fazla araştırma yapmanızda fayda var. Parça listesi ve satıcı bilgilerini paylaşmanız değerlendirmeyi kolaylaştırır. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

Geri