RX 6700 XT ve RX 590 ikinci el fiyat aralıkları

HayaletKoku

Yeni Üye
İki grafik kartımı satmayı düşünüyorum, fiyat bilgisi almak için yazıyorum.

Bir XFX RX 590 OC 8 GB kartım var, ikinci el aldım. Önceki sahibi 2019 Aralık'ında satın almış, ben de 2022 Ocak ayında edindim. Kusursuz durumda, madencilik veya benzeri işlemlerde kullanılmadı, hiç açılmadı bile.

Diğer kartım ise ASUS TUF Gaming 6700 XT 12 GB. Üç yıl önce sıfır aldım, hala ambalajında duruyor, hiç kullanılmadı. Bilgisayarıma takıp denedim sadece, daha sonra tekrar kutusuna koydum.

Bu iki kart için minimum, ortalama ve maksimum fiyat aralıkları hakkında görüşlerinizi bekliyorum. Her türlü öneriye açığım.

RX 590'ın ikinci el piyasası biraz durgun, 8 GB'lık versiyonu için minimum 1000 TL, ortalama 1300 TL, maksimum ise 1600 TL civarında bir fiyat bekleyebilirsiniz. Durumunun mükemmel olması fiyatını yükseltebilir.

6700 XT ise sıfır ve hiç kullanılmamış olması büyük avantaj. Minimum 4500 TL, ortalama 5000 TL, maksimum 5500 TL arasında satabilirsiniz. Kutusu ve aksesuarlarıyla birlikte satmanız fiyatı olumlu etkiler. İlanlarınızda detaylı fotoğraflar ve durum açıklamaları kullanmanız önemli. Satış sürecinde kolaylıklar dilerim.

Geri