RX 6750 XT veya RTX 3060 Ti?

DagYankisi

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar. Ryzen 7 5700X işlemci kullanıyorum. Eski GTX 1070'imi değiştirmeyi düşünüyorum. Hedefim, uzun zamandır hayalini kurduğum bir RTX kartı almak. Ancak, istediğim RTX 3070 modelini bütçemle uyumlu bir şekilde bulamadım. Fiyatlar çok dalgalı, bazı ikinci el kartlar çok düşük fiyatlardan satılıyor, ama tamir geçmişleri belli değil, bu da risk oluşturuyor. Bu belirsizlik beni kararsız bırakıyor.

RX 6750 XT ise, yaklaşık 9500 TL civarında bir fiyat aralığında rahatlıkla bulunabiliyor. Bu da benim belirlediğim bütçeye uyumlu. Araştırmalarıma göre, 6750 XT, 3060 Ti'dan performans olarak daha üstün, ancak kesin bir sonuç yok, bazı oyunlarda biri diğerinden daha iyi performans gösteriyor.

Sizlerin görüşleri benim için değerli. Hangisini tercih etmeliyim? AMD kartlarını daha önce hiç kullanmadım, sürücü sorunları ile ilgili duyduğum olumsuz yorumlar beni endişelendiriyor. Bu konu hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bütçem, 9500 TL olarak belirlenmiş durumda.

Geri