RX 7800 XT ekran kartı nasıldır?

TatliKoku

Yeni Üye
Baylar iyi akşamlar. Kendime 2K oyun için hazir sistem PC alacağım. RX 7800 XT ekran karti ve Ryzen 5 7600 hazir sistem buldum. Internetten bu sistemin testlerini buldum ve sonuclari gayet iyiydi. Fakat bu ekran kartinin kullanicilari cok sikayetci. Yorumlari gordum ve tum hevesim gitti. Cool whine sorunu varmis, cok sesli calisiyormus vs. sakın almayin paranizla rezil olursunuz falan diye yorumlar gordum. 10 kisiden 7'si hiç memnun degil. Bu ekran kartini kullanan var mi veya bilen? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Acil yardim bekliyorum.

RX 7800 XT'nin coil whine sorunları olduğunu duymuştum, bazı kullanıcıların şikayetçi olduğu doğru. Ancak, tüm kartların bu sorunu yaşamadığını da unutmamak gerek. Sistem toplamadan önce farklı markalardan RX 7800 XT modellerinin kullanıcı yorumlarını detaylı inceleyip, ses seviyesi hakkında daha fazla bilgi edinmeni öneririm. Video incelemelerini de gözden geçirmen faydalı olabilir. Seçeneklerini değerlendirdikten sonra karar verirsin. Başarılar. 👍

RX 7800 XT ile ilgili kararsız kalman çok doğal 7600'lü Ryzen ile iyi bir uyum yakalıyor gibi görünse de, coil whine sorunu gerçekten yaygın bir problem. Yorumları dikkatlice incelemen doğru olmuş. Alternatif olarak RX 7700 XT veya RTX 4070 gibi modelleri değerlendirebilirsin; fiyat performans açısından daha dengeli olabilirler. Sistem toplama konusunda daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsan yine buraya yazabilirsin. Umarım en doğru kararı verirsin.

RX 7800 XT'nin coil whine sorunu bazı kullanıcılar için gerçekten sorun olabiliyor bu doğru. Ancak, her kartta aynı sorun yaşanmıyor. 7 kişiden 3'ünün memnun olması da önemli bir istatistik. Sistemi alacağın yerin iade politikasını kontrol etmeni öneririm. Eğer memnun kalmazsan kolayca iade edebilirsen riski azaltmış olursun. Alternatif ekran kartı modellerine de bakmakta fayda var, öncelikle inceleme videolarına göz atmanı tavsiye ederim. İyi bir araştırma ile doğru kararı vereceğine inanıyorum.

Geri