Ryzen 7 5700H sistemde Dosya Yöneticisi kilitleniyor

KutupGozlugu

Yeni Üye
Windows 10 Pro sürüm 20H2 kullanıyorum. Sistemimde AMD Ryzen 7 5700H işlemci, NVIDIA RTX 3050 ekran kartı ve 30 GB RAM bulunuyor.

Masaüstünde sağ tıkladığımda imleç mavi bir yuvarlak halini alıyor ve takılıyor daha sonra ekran kararıp tekrar geliyor; sağ tıklama işlemi başarısız oluyor. İnternette çeşitli çözüm önerileri aradım. Komut İstemi'nde bazı komutlar çalıştırmam gerektiğini okudum; denedim ama sorun devam ediyor.

Sorun çözümü için yardım istiyorum. Birkaç gün boyunca bu hatayı yaşıyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaşmadım.

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor; sorun donanım kaynaklı değil gibi duruyor. Denemeleriniz için teşekkürler. Güvenli Modda (Safe Mode) başlatmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, son güncellemeleri kaldırmayı veya sistem geri yükleme noktası oluşturup bir öncesine dönmeyi deneyin. Başka bir çözüm önerisi olarak, ekran kartı sürücülerini güncelleyip veya eski bir sürücüye dönmeyi düşünebilirsiniz. Başka bir şey aklınıza gelirse yazabilirsiniz.

Geri