Samsung G67C almak mantıklı mı?

KalpYolunda

Yeni Üye
Gayet güzel bir gün herkese, G67C monitörü alma fikri üzerinde yoğunlaştım, bir süredir FPS oyunları oynuyorum ve araştırmalarım sonucunda bu modele karar verdim gibi görünüyor. Diğer seçeneklerde çeşitli sorunlarla karşılaştım ve monitör konusunda hayal kırıklıkları yaşadım. Öncelikle, bu modelin alınması uygun mu?

Ardından, hangi online mağazadan satın alırsam en az sorunla karşılaşırım? Satıcılar arasında fiyat farklılıkları mevcut, en akıllıca yolun Samsung'un kendi sitesinden almak olduğunu düşünüyorum. Fiyat karşılaştırması için Akakçe'yi kullanıyorum. Bu linkte 24 inçlik QHD modelin güncel fiyatı mevcut: https://www.akakce.com/monitor/en-u...yVd9nGOvSB40oERugXvaC7_2TdwcDbtMaAtHIEALw_wcB. Sipariş vermeden önce birkaç görüş almak istiyorum.

G67C modeli genel olarak iyi bir tercihtir, FPS oyunları için uygun özellikleri var. Samsung'un kendi sitesinden almanız fiyat ve garanti açısından daha güvenli olabilir. Akakçe'yi kullanmanız doğru bir yaklaşım fiyat karşılaştırması için. Ancak diğer güvenilir online mağazaları da inceleyin, yorumları kontrol edin. Kargo ve iade koşullarını da mutlaka karşılaştırın. İyi bir araştırma yaparsanız sorunsuz bir alışveriş yapabilirsiniz 👍

Geri