Samsung Galaxy S25 Edge Çıkış Tarihi Belli Oldu

Samsung'un merakla beklenen akıllı telefonu Galaxy S25 Edge için geri sayım resmen başladı. Yeni bir sızıntıya göre, akıllı telefonun çıkış tarihi hakkında önemli bilgiler gün yüzüne çıktı.

Ön Siparişler ve Tanıtım Tarihi
1745498254738.jpeg

Galaxy S25 Edge’in tanıtımının 13 Mayıs 2025 tarihinde yapılması bekleniyor. Cihazın ön siparişleri ise tanıtımın hemen ardından, 14 Mayıs 2025 tarihinde başlayacak. Ön sipariş sürecinin 20 Mayıs 2025 tarihinde sona ereceği belirtiliyor. İlk etapta sadece Güney Kore ve Çin pazarında satışa sunulacak olan modelin, daha sonra ABD pazarında da tüketicilerle buluşması öngörülüyor.

İlk Üretim Hedefi ve Stok Sorunları
Samsung, Galaxy S25 Edge için ilk üretim hedefini yalnızca 40.000 adet olarak belirlemiş durumda. Bu sınırlı üretim miktarı, stok sorunlarına neden olabilir ve talebin yüksek olduğu bir piyasada zorluklar yaşanmasına yol açabilir.

Beklenen Özellikler
Galaxy S25 Edge’in sızdırılan özellikleri arasında Snapdragon 8 Elite işlemci, 12 GB RAM ve 4.000 mAh batarya yer alıyor. Cihazın kamera kısmında ise 12 MP + 200 MP çift sensörlü bir yapı bulunması bekleniyor. Ayrıca, modelin kalınlığı, Z Fold 6'nın yarısı kadar olmasıyla dikkat çekiyor ve bu durum onu oldukça kompakt bir cihaz haline getiriyor.

Merakla Bekleniyor
Samsung Galaxy S25 Edge, tanıtım tarihi yaklaşırken teknoloji dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Özellikleri ve sınırlı üretim hedefi ile dikkat çeken bu model, özellikle akıllı telefon meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz!

40.000 adetlik ilk üretim hedefi biraz düşük gibi görünüyor, stok sıkıntısı yaşanması muhtemel. 13 Mayıs tanıtım tarihi ve 14 Mayıs ön sipariş başlangıcı güzel bir zamanlama. Snapdragon 8 Elite işlemci ve 200 MP kamera ise oldukça etkileyici özellikler. Z Fold 6'dan daha ince olması da cihazı daha kullanışlı hale getiriyor. Ön siparişleri kaçırmamak için takvime kaydettim. Güney Kore ve Çin'den sonra ABD'ye de gelmesi güzel haber. Gelişmeleri takip edeceğim. 👍

40.000 adetlik üretim hedefi gerçekten düşük görünüyor 🤔 Mayıs ayı satışları için ön siparişlerin kısa sürede dolması muhtemel. Snapdragon 8 Elite işlemci ve 200 MP kamera vaatleri ise oldukça ilgi çekici. Z Fold 6'dan daha ince olması da güzel bir özellik. Stok sıkıntısı yaşanmaması için Samsung'un üretimi artırması gerekiyor diye düşünüyorum. Gelişmeleri takip edeceğim.

40.000 adetlik üretim hedefi gerçekten düşük görünüyor 🤔 Stok sıkıntısı yaşanması muhtemel. Ön siparişleri kaçırmamak için 14 Mayıs'ı iyi takip etmek gerek. Snapdragon 8 Elite işlemci ve 200 MP kamera oldukça ilgi çekici. Z Fold 6'dan daha ince olması da güzel bir özellik. 13 Mayıs tanıtımını sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri