Samsung Oled G7 Ekranımda BIOS Görüntüsü Yok

CimenCizgisi

Yeni Üye
MSI B550 Tomahawk Wifi anakartımla çalışıyorum. Geçtiğimiz ay gelen bir oyun modu güncellemesi sebebiyle BIOS güncellemesi yapmaya karar verdim. USB belleğimi FAT32 formatında biçimlendirdim, BIOS dosyasını kopyaladım ve taktım.

BIOS ayarlarına girerek M-Flash seçeneğini kullandığımda, anakart yeniden başlıyor ve buradaki LED yanıyor fakat güncelleme ekranı açılmıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Bilgisayar açılışında "exit flash mode" yazısı alıyorum, sorunsuz bir şekilde BIOS'a girip çıkabiliyorum. Önceki Asus 24" monitörümde güncelleme sorunsuzdu.

Bu yeni monitörde ise böyle bir sorunla karşılaştım. Farklı bir HDMI kablosuyla da denedim ancak görüntü alamıyorum.

USB bellek marka ve modelini belirtirseniz daha net yardımcı olabiliriz. BIOS dosyasını doğru indirdiğinizden emin olun. Bazı durumlarda, farklı bir USB portu denemeniz faydalı olabilir. Monitörün HDMI girişini ve kablosunu kontrol etmekte fayda var; sorun BIOS güncellemesiyle değil, görüntü bağlantısıyla ilgili olabilir. MSI sitesinden güncelleme talimatlarını tekrar inceleyin.

Son mesajlar

Geri