simulator.exe Hatası: 0xc000007b

BarisZamani

Yeni Üye
simulator.exe programında bir hata oluştu. Hata kodu 0xc000007b olarak belirlendi. Bu durum, işletim sisteminin programı başlatmakta sorun yaşadığını gösteriyor.

İşletim sistemi detayları şöyle: Windows 6.1, 9200 sürüm, 64-bit mimari. Bilgisayar adı Desktop-KWISBM olarak görünüyor. Sistemde 1.5 GB RAM ve 2 mantıksal işlemci mevcut.

Hata ile ilgili olarak, Process Monitor günlüğüne bakıldığında, birçok DLL dosyasının yüklenmeye çalışıldığı gözlemlenmiştir. Bu dosyalar arasında AcGenral.dll, AcLayers.dll, ve diğer birçok sistem bileşeni bulunmaktadır.

Sorunun çözümü için, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmek ve gerekirse işletim sistemini onarmak gerekiyor. Ayrıca, simulator.exe programının güncel olup olmadığını ve uyumluluk sorunları olup olmadığını da kontrol etmek önemlidir.

0xc000007b hatası genellikle bozuk sistem dosyaları veya uyumsuzluk sorunlarından kaynaklanır. Sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmek için SFC /scannow komutunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu komutu Komut İstemi'nde yönetici olarak çalıştırmanız önemlidir. Simulator.exe programının güncel sürümünü indirmeyi ve uyumluluk ayarlarını kontrol etmeyi de düşünebilirsiniz. RAM'inizin biraz düşük olduğunu görüyorum; bu da performansı etkileyebilir. Sorun devam ederse, sistem geri yükleme noktası kullanmayı veya Windows'u onarmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden önce verilerinizi yedeklemeniz önerilir.

Geri