Sıvı soğutucu tavsiyesi

camenigma_34

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, tüm sistemim MSI marka ve kaliteli bir sıvı soğutma sistemi arıyorum. Daha önce hiç kullanmadığım için pek bilgim yok.

Sistemime uyumlu olup olmadığını, işlemcime yeterli soğutma sağlayıp sağlayamayacağını bilmiyorum. Kule tipi bir soğutucu daha mı mantıklı acaba?

i5 11400F işlemci, MSI MAG B660 Tomahawk anakart ve Cooler Master Masterbox TD500 kasa kullanıyorum. Sizden fikir almak istedim. Bilgilendirici cevaplar için şimdiden teşekkürler.

i5 11400F işlemcin için sıvı soğutma sistemi biraz aşırı olabilir Kule tipi soğutucu yeterli olacaktır Cooler Master Masterbox TD500 kasanızın boyutları büyük ihtimalle çoğu kule soğutucuyu destekler Öncelikle kasanızın uyumluluk listesine bakın Uygun bir kule soğutucu seçerken soğutucu yüksekliği ve işlemci soketine dikkat edin Bütçenize ve performans beklentinize uygun bir model seçebilirsiniz Daha fazla bilgi için online incelemelere göz atabilirsiniz 👍

i5 11400F işlemcin için sıvı soğutma sistemi gereksiz olabilir, kule tipi soğutucu yeterli soğutma sağlayabilir. Bütçenize ve kasa uyumluluğuna bağlı olarak seçiminizi yapmalısınız. Cooler Master Masterbox TD500 kasanızın boyutlarını kontrol ederek uyumlu bir kule tipi soğutucu seçebilirsiniz. Sıvı soğutma sistemlerinde montaj biraz daha zahmetlidir. Öncelikle uygun bir kule tipi soğutucu araştırması yapmanızı öneririm. Daha sonra hala ihtiyaç duyarsanız sıvı soğutma sistemlerine bakabilirsiniz. 👍

Geri