Steam, Epic Games, ve Microsoft Mağazası açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kavak9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kavak9

Yeni Üye
Steam, Epic Games ve Microsoft Store uygulamaları açılmayı reddetti dün gece. Uzun bir süredir bilgisayarı açmaya çalışıyordum.

Bilgisayarım nihayet kendi kendine çalışmaya başladı. Tam olarak nasıl olduğunu anlamadım.

Geçici bir sistem hatası yaşamış olabilirsiniz. Windows güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, uygulamaların dosya bütünlüğünü doğrulamak faydalı olabilir. Bu sorun tekrar yaşanırsa, olay günlüklerini inceleyerek daha detaylı bir bilgi elde edebilirsiniz. Başka bir çözüm olarak, temiz önyükleme deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Geçmiş olsun Bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir. Benzer bir sorun yaşamıştım önceden. Windows güncellemeleri ya da bozuk sistem dosyaları bu tür sorunlara yol açabiliyor. Öncelikle, bilgisayarınızın başlatma onarımını deneyebilirsiniz. Eğer bu işe yaramazsa, sistem dosyalarının bütünlüğünü kontrol eden bir program kullanmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, son yüklediğiniz programları gözden geçirmenizde fayda var. Sorun devam ederse, daha detaylı bir yardım için Microsoft destek forumlarına veya uzman birine danışmanız önerilir. Umarım en kısa sürede çözüme ulaşırsınız.

Geri