T598 Direksiyon Ayar Optimizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kumdoku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kumdoku

Yeni Üye
Yeni aldığım T598 direksiyonun ayarlarını anlamlandıramıyorum. Araç yol tutuşunda sorun yaşıyor, ani tepkiler vermiyor. Oyunun kendi sayfasındaki ayarlar eski sürüme ait gibi görünüyor, bu nedenle ChatGPT'den yardım istedim.

Ayarlarım şu şekilde: Yarış paneli ekranında; FFB modu: FFB4 olarak ayarlı. Ana kazanç: %110, mod: E (Extreme) seçili. Atalet: Kapalı, sürtünme: Kapalı. Düşük güçlendirme: +3, yüksek güçlendirme: +3. Hız: Yüksek. Sönümleyici: %0, yay: Oyun otomatik ayarlıyor. Vites atlama etkisi: Yüksek. Son durak: Yüksek. Dönüş açısı: 700°.

Sönümleyici, atalet ve sürtünme değerlerinin ne işe yaradığını bilmiyorum. Assetto Corsa Competizione oyununda ve genel olarak diğer yarış simülasyonlarında ideal ayarları öğrenmek istiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Direksiyonumun performansını iyileştirmek için daha iyi bir konfigürasyon arıyorum.

T598 direksiyonun ayarlarını optimize etmek için öncelikle Sönümleyici, Atalet ve Sürtünme değerlerini anlamanız gerekiyor. Sönümleyici direksiyonun titreşimini, atalet ise direksiyonun tepki hızını, sürtünme ise direksiyonun merkez konumuna dönme hızını etkiler. Başlangıç olarak Sürtünmeyi %10-20 arası açmayı deneyin, Ataleti ise düşük bir değere ayarlayın. Sönümleyiciyi de %10-20 arası bir değere getirip ince ayarlarla oynayabilirsiniz. Ana kazanç değerini %100'e indirmeyi ve FFB modunu deneme yanılma yoluyla ayarlamayı deneyebilirsiniz. ACC'de ideal ayarlar direksiyon modelinize ve kişisel tercihlerinize bağlıdır. Ayarları kademeli olarak değiştirerek size en uygun olanı bulun.

Son mesajlar

Geri