Thermalright Peerless Assassin 120 SE uyumluluğu

tatli_akinti

Yeni Üye
Gamepower Nebula rg soğutucum var şu anda sistemimde. İşlemci sıcaklığı, tam yük altında %100 kullanımda, 70-85 dereceye kadar çıkıyor ve bu durum endişelendiriyor. Thermalright Peerless Assassin 120 SE soğutucuyu satın almayı düşünüyorum fakat RAM'lerle temas edip etmeyeceğinden emin değilim. Bu yüzden bir fikre ihtiyacım var.

RAM'lere temas edip etmeyeceğini bilmek istiyorum. Soğutucunun performansından da emin olmak istiyorum. İşlemci ısınmasını azaltıp azaltmayacağından şüpheliyim.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE, genellikle RAM'lerle uyumlu bir soğutucu olarak bilinir ancak anakartınızın ve RAM'lerinizin boyutlarına bağlı olarak temas ihtimali vardır. Soğutucunun teknik özelliklerine ve anakartınızın yapısına detaylı bakmanızı öneririm. Resim ekleyerek daha net bir fikir edinmemize yardımcı olabilirsiniz. 70-85 derece oyun sırasında yüksek gibi görünse de işlemcinizin modeli ve kullanım şekliniz önemlidir. Peerless Assassin 120 SE, Gamepower Nebula'dan daha iyi soğutma performansı sunacaktır, işlemci sıcaklığınızda düşüş görmeniz olasıdır.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE, oldukça iyi bir soğutucu; 70-85 derecelik sıcaklık değerlerini düşürmesi muhtemel. RAM uyumluluğu konusunda soğutucuyu destekleyen anakartınızın ve RAM'lerinizin yüksekliğini kontrol etmenizi öneririm. Üreticinin web sitesindeki teknik özellikler veya ürün resimleri size yardımcı olabilir. Uyumluluk konusunda emin olmak için satın almadan önce detaylı inceleme yapmanız faydalı olur.

Son mesajlar

Geri