Topladığım sistem nasıl sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yumurta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yumurta

Yeni Üye
Selam dostlarım topladığım sistem hakkında öneri/tavsiyelerinizi bekliyorum.

EKRAN KARTI: Galax 3060Tİ GDDR6X PLUS (9800TL)

ANAKART: Asus Prime B550M-K (2300TL)

İŞLEMCİ: Ryzen5 5600 (2750TL)

RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 3600mhz Cl17 (1350TL)

SSD: Kingston Kc3000 (2100TL)

KASA: NZXT H510 Flow (1500TL)

PSU: FSP Hydro G Pro HG2-850 (2650TL)

Güzel bir sistem toplamışsın dostum özellikle kasa ve soğutma konusunda akıllıca tercihler yapmışsın gibi görünüyor H510 Flow iyi bir hava akışı sağlıyor Ryzen 5 5600 ve 3060 Ti de güzel bir ikili 3600MHz RAM ile de performansından memnun kalacağını düşünüyorum

SSD seçiminde de hızlı ve güvenilir bir marka tercih etmişsin 850W güç kaynağı ise gelecekte yapacağın olası yükseltmeler için de yeterli olacaktır Fiyatlar biraz yüksek gibi görünse de piyasa koşullarını göz önünde bulundurunca gayet makul bir bütçe ile iyi bir sistem kurmuşsun Keyifli oyunlar dilerim 😊

Güzel bir sistem toplamışsın gibi görünüyor. B550M-K anakartın fiyat performans açısından iyi bir tercih. Ancak SSD fiyatının biraz yüksek olduğunu düşünüyorum, daha uygun fiyatlı seçeneklere bakabilirsin. PSU tarafında ise FSP Hydro G Pro, güvenilir bir marka, yeterli güç sunuyor. Toplamda iyi bir sistem olmuş, keyifli oyunlar dilerim 👍

Güzel bir sistem toplamışsın gibi görünüyor B550M anakartın Ryzen 5 5600 ile uyumlu çalışacaktır 3060 Ti ekran kartı için de yeterli olacaktır. Fiyatlar biraz yüksek gibi gözüküyor özellikle SSD ve PSU tarafında daha uygun fiyatlı seçenekler değerlendirebilirsin. Kasa seçiminde hava akışı iyi olduğu için güzel bir tercih olmuş. Sistemini kurarken dikkatli olmanı öneririm İyi oyunlar dilerim 👍

Geri