TP-Link Archer VR2100 AC2300 ve Keenetic Extra DSL AC1400 Kablosuz Ağ Sistemi Karşılaştırması

kumizleri5

Yeni Üye
Katılım
31 May 2025
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Eski ZyXEL modemin ani bir elektrik dalgalanması sonucu hasar gördü ve babam Türk Telekom'dan TP-Link VC240-g3u modeli bir internet cihazı aldı. Cihazı yaklaşık 1 yıl 8 aydır kullanıyoruz ve son zamanlarda bağlantı kesintileri yaşıyoruz. Kapatıp açmadan cihazın düzelmesi 7-14 dakika sürüyor.


Uzaktaki güvenlik kameraları için menzil genişletici ve kablosuz sinyal güçlendirici kullandım. Evde telefon, televizyon ve birkaç cihaz daha olmak üzere toplamda 7-8 cihazımız var. İnternet altyapımız VDSL ve hızımız yaklaşık 17 MB civarında.


Bu sorunları çözmek ve uzun süreli sorunsuz bir bağlantı sağlamak için önerilerinizi bekliyorum. Kopma yaşamadan uzun ömürlü bir internet cihazı arıyorum. Hangisi daha uygun olur?


TP-Link Archer VR2100 AC2300 veya Keenetic Extra DSL AC1400 modellerinden hangisinin daha stabil ve dayanıklı olduğunu öğrenmek istiyorum.
 
Geri
Üst