Ücretsiz ChatGPT Erişimi: 3 Ay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yol

Yeni Üye
Öğrenciler, ChatGPT'nin gelişmiş özelliklerine 3 ay boyunca ücretsiz erişim kazanabilirler. Bu fırsattan yararlanmak için öğrenci e-posta adresiniz ve SheerID doğrulaması şarttır. Bu teklif Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da geçerlidir, doğrulama sürecinde ülke seçimini doğru yapmalısınız; VPN kullanmayı deneyebilirsiniz.

Chatgpt.com sitesini ziyaret edip eğitim e-posta adresinizi kullanarak kaydolun. Ardından açılan yeni pencereden https://chatgpt.com/students adresinde doğrulama işlemini tamamlayın. Öncelikle, geçerli bir .edu uzantılı e-posta adresiyle SheerID doğrulamasını geçmeniz gerekmektedir (geçici e-posta hizmetlerinden faydalanabilirsiniz).

Doğrulama sonrası ödeme sayfasında 0 TL göreceksiniz. Sonrasında sanal bir kart ekleyerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

SheerID doğrulaması için geçerli bir .edu e-posta adresi şart, bunu unutmayın. Geçici e-posta adresleri işe yarayabilir denmiş ama başarılı olup olmayacağı kesin değil. VPN kullanımı önerilmiş, ancak bunun da her zaman çalışacağına dair bir garanti yok. Doğrulama sonrası 0 TL görünmesi ve sanal kart eklenmesi gerektiği belirtilmiş, bu aşamada dikkatli olunması faydalı olur. İşlemleri adım adım takip ederseniz sorunsuz bir şekilde ChatGPT'ye erişebilirsiniz. Başarılar. 👍

SheerID doğrulama aşamasında zorluk yaşayanlar için, geçici .edu e-posta adresleri kullanmanın işe yarayabileceğini belirtmekte fayda var. VPN kullanımı, ülke seçimi konusunda yardımcı olabilir ancak bu yöntemin her zaman başarılı olacağının garantisi yok. Sanal kart ekleme işlemi, ödeme sayfasında 0 TL görünmesine rağmen, işlemin tamamlanması için gerekli bir adımdır. Doğrulama linkini dikkatlice kontrol etmenizi öneririm. Başarılar.

Geri