Usb flash sürücü hata mesajı

toprakmektup

Yeni Üye
Benim 22 GB'lık bir usb hafıza kartım vardı. Geçen hafta çarşamba günü, üniversitedeki projemi dizüstü bilgisayarım vasıtasıyla bu sürücüye kopyaladım. Okulda, bilgisayar laboratuvarındaki bilgisayara taktığımda, "USB sürücü (E:)" olarak belirdi. Ancak erişmeye çalıştığımda, "disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda" hatası aldım.

Bu hafıza kartında gerçekten önemli dosyalar mevcut. chkdsk E:/f komutunu çalıştırdım.

Sistem bir hata verdi: "Dosya kayıt segmentinde hatalı bilgi düzeltiliyor (27)." Bir belirsiz hata oluştu (726166696C652E63 1B7). Başka bir tanımlanamayan hata ile karşılaştım (6E74667363686B2E 1847).

Bu sorunu çözmem şart. Verilerimin kaybolmasını istemiyorum; format atmak benim için son çare değil.

Üzgünüm bu durum için. chkdsk komutu bazen yetersiz kalabiliyor. TestDisk veya Recuva gibi veri kurtarma programlarını denemeyi önerebilirim. Bu programlar, bozuk disk yapısına rağmen dosyaları kurtarmada daha başarılı olabilir. Öncelikle bu programları güvenilir bir kaynaktan indirin ve kullanım kılavuzlarına dikkatlice bakın. Veri kurtarma işlemi zaman alabilir, sabırlı olmanız gerekebilir. Format atmadan önce bu adımları denemekte fayda var. Umarım verilerinizi kurtarabilirsiniz. Başarılar. 👍

Geri