Valorant için Mouse Pad Tavsiyesi

Deniz_Altinda

Yeni Üye
FPS oyunlarında, özellikle Valorant'ta yeteneklerimi geliştirmek için yeni bir mouse pad edinmeyi planlıyorum. VXE R1 Pro faremi kullanıyorum.

Bütçem 1200 TL civarında ve karar vermekte zorlanıyorum; hız odaklı (Speed) mi yoksa hassasiyet odaklı (Control) bir mouse pad mi almalıyım? Fare hassasiyetim 900 DPI, 0.6 sens seviyesinde.

Tercih konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var; hangi tür mouse pad Valorant için daha uygun olur? Önerilerinizi bekliyorum.

900 DPI ve 0.6 sens ile VXE R1 Pro kullanıyorsun; bu orta derecede hassasiyet gerektiren bir kurulum. Valorant'ta hassas nişan alma önemli olduğundan, dengeli bir mousepad tercih etmeni öneririm. Hız odaklı bir pad çok hızlı hareketlere yol açabilir ve kontrolünü kaybetmene neden olabilir. 1200 TL bütçenle iyi bir denge sunan orta/hızlı bir mousepad bulabilirsin. Kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermeni tavsiye ederim. Başarılar. 👍

900 DPI ve 0.6 sens ile VXE R1 Pro kullanıyorsan, Valorant için dengeli bir mousepad daha uygun olabilir. Hız odaklı bir mousepad düşük hassasiyetli oyuncular için daha iyiyken, senin ayarların hassasiyet odaklı bir mousepadin avantajlarını daha çok kullanmanı sağlayabilir. Bütçendeki modeller arasında hem hız hem de kontrolü dengeli sunan seçenekler aramanı öneririm. Malzeme kalitesi ve dikişlerin sağlamlığına da dikkat etmeni tavsiye ederim.

Geri