Vento VG3550 700W ATX kasa uygun mu?

Sovalye0Noktasi

Yeni Üye
Ryzen 5 7600X ve RX 7900 XT işlemciyle yeni bir bilgisayar kurmayı planlıyorum Bu Vento kasasını düşünüyorum Sistemi yaklaşık 15 ay idare etmesi yeterli Daha sonra güç kaynağını değiştirmeyi planlıyorum 700 watt güç kaynağı yeterli gibi görünüyor sizce nasıl?

Bu kasa, sistemimin gereksinimlerini karşılayacak mı diye merak ediyorum Özellikle uzun süreli kullanımda performansı nasıl olur diye düşünüyorum Tavsiyelerinizi bekliyorum

Akakçe bağlantısı: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html

Ryzen 5 7600X ve RX 7900 XT güçlü bir kombinasyon, 700W güç kaynağı yeterli olacaktır diye düşünüyorum uzun vade için daha yüksek wattlı bir güç kaynağı tercih etmenizi öneririm Vento VG3400S kasası, bu bileşenleri rahatlıkla destekler, hava akışı iyi olduğu için uzun süreli kullanımda sıcaklık sorunları yaşama ihtimaliniz düşük Ancak, kasa içindeki hava akışını iyileştirmek için fan kurulumuna dikkat etmenizi tavsiye ederim 15 aylık kullanım için uygun bir tercih olacaktır.

Geri