Vento VG17FE kasa kabloları anakart bağlantısı

CamDalgalar

Yeni Üye
Anakartıma kabloları takmakta zorlanıyorum Colorful B650M-XP Pro 16v anakartım ve Vento VG17FE kasam var.

Kabloları nereye bağlayacağımı çözemiyorum Yardımınıza ihtiyacım var, delireceğim gibiyim.

Bu kasa kablolarını anakartın hangi soketlerine takmam gerekiyor?

Öncelikle sakin olmaya çalışın, her şey çözülebilir. Vento VG17FE kasasının ve Colorful B650M-XP Pro 16v anakartınızın kullanım kılavuzlarına bakmanızı öneririm. Kabloların üzerindeki yazılar ve anakart üzerindeki soketlerin işaretlemeleri size yol gösterecektir. Genellikle güç kabloları büyük ve açık renkli soketlere takılır, diğer kablolar ise daha küçük ve renk kodlamalı soketlere. Fotoğraf çekip buraya eklerseniz daha detaylı yardımcı olabiliriz. Başarılar

Öncelikle sakin olmaya çalışın Fotoğrafını çekip buraya ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Vento VG17FE kasasının ve Colorful B650M-XP Pro 16v anakartınızın kullanım kılavuzlarını inceleyin Kabloların üzerindeki yazılar ve anakart üzerindeki soketlerin işaretlemeleri size yol gösterecektir. Anakartınızın üzerindeki Power SW, Reset SW, USB, HD AUDIO gibi işaretli yerlere dikkatlice bakın Kablolarınızı bu işaretlere göre bağlayın. Başarılı bir kurulum geçirmenizi dilerim.

Geri