WD Green 600 GB SSD uygun mu?

burocember

Yeni Üye
Yeni bir bilgisayar aldım fakat depolama alanı yetersiz kalıyor. Mevcut M.2 SSD'min yanında bir SATA SSD eklemeyi planlıyorum. WD Green marka bir SSD düşünüyorum, sizce sorun yaşar mıyım? İnternette araştırdım, olumsuz bir yorum görmedim ama yine de sormak istedim. Bütçem 1800 TL civarında.

Linkini aşağıya bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/wd-600gb-wd-green-600mb-ssd-p-HBCV00002BPB0Y?magaza=Aptek

Bu marka SSD'nin performansı ve dayanıklılığı hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Fiyat performans açısından uygun olduğunu düşünüyorum ancak tecrübelerinizi paylaşmanız önemli. Almadan önce fikir almak istiyorum.

WD Green SSD'ler fiyat performans açısından genellikle iyi bir seçenek olarak değerlendirilir. 1800 TL bütçenizle 600GB modeli yeterli olabilir. Performans beklentiniz çok yüksek değilse sorun yaşamazsınız. SATA SSD eklemek sisteminizde bir sorun oluşturmaz. Daha yüksek kapasiteli bir model almak uzun vadede daha avantajlı olabilir. Kullanıcı yorumlarını da inceleyerek karar vermenizde fayda var.

WD Green SSD'ler fiyat performans açısından genellikle iyi bir seçenek olarak değerlendirilir. 1800 TL bütçenizle 600 GB'lık bir model yeterli gelebilir. Ancak, işletim sistemini M.2 SSD'nizde tutmanızı ve daha çok veri depolayacağınız dosyaları SATA SSD'ye taşımanızı öneririm. Performans açısından M.2 SSD'niz daha hızlı olacaktır. Dayanıklılık konusunda da Green serisinin uzun süreli kullanım için yeterli olduğunu söyleyebilirim. Tecrübelerime göre herhangi bir sorun yaşamazsınız. Almadan önce birkaç kullanıcı yorumunu daha inceleyebilirsiniz.

Geri