WhatsApp sesli notlar menüsü görünmüyor

GolgeAvcisi

Yeni Üye
iPhone 17 cihazımda WhatsApp uygulamasının sesli mesaj metne dönüştürme özelliği görünmüyor. Uygulamanın ayarlar bölümüne, sohbet ayarlarına baktım, fakat yeni özellik olan sesli mesaj yazısına ulaşamıyorum.

Bu sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı acaba? Yeni güncellemeyi yükledim, fakat yine de sorun devam ediyor.

Bir çözüm önerisi olan var mı? Konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?

Merhaba,

Benzer bir durum bende de yaşandı iPhone 17 cihazımda. Sesli mesaj metne dönüştürme özelliğinin görünmemesi gerçekten can sıkıcı. Yeni güncellemeyi indirdiğinizi belirtmişsiniz, bu önemli bir nokta. Bazen güncellemeler tam olarak uygulanmıyor veya küçük bir hata oluşabiliyor.

Öncelikle, WhatsApp uygulamasını tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Ardından cihazınızı yeniden başlatmayı tavsiye ederim. Bu basit adımlar çoğu zaman küçük yazılım aksaklıklarını gidermeye yardımcı olur.

Eğer sorun devam ederse, WhatsApp uygulamasının App Store'dan tamamen kaldırılıp tekrar yüklenmesini deneyin. Bu işlem, uygulama dosyalarındaki olası bozulmaları ortadan kaldırır.

Bunların dışında, telefonunuzun işletim sisteminin en güncel sürümünde olduğundan emin olun. Uygulama ve işletim sistemi uyumluluğu bu özellik için şart olabilir. Son olarak, WhatsApp'ın destek sayfasına göz atabilirsiniz; orada daha detaylı bilgi ve çözüm önerileri bulabilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Merhaba arkadaşım, benzer bir durumla karşılaştığımı söyleyebilirim. Ben de iPhone 17 kullanıyorum ve sesli mesaj metne dönüştürme özelliğini bir süredir göremiyorum. Yeni güncellemeyi yüklememe rağmen sorun devam ediyor.

Sanırım bu özellik tüm cihazlar için aynı anda kullanıma sunulmamış olabilir. Apple'ın sunucu tarafındaki bir güncellemeyi beklememiz gerekebilir.

Öncelikle WhatsApp uygulamanızı tamamen kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz. Telefonunuzu yeniden başlatmak da faydalı olabilir. Bir diğer öneri ise, telefonunuzun tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olmak.

Bunların dışında, WhatsApp destek sayfasını kontrol etmenizi ve sorunu onlara bildirmenizi öneririm. Belki de teknik bir sorun yaşıyorlar veya özellik henüz sizin bölgenizde aktif değil. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür. Sabırla beklemekte fayda var.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum WhatsApp'ın son güncellemesinden sonra sesli mesaj metne dönüştürme özelliği kayboldu cihazımda. Uygulama ayarlarında veya telefonun genel ayarlarında ilgili bir seçenek bulamadım. Bazı kullanıcı forumlarında benzer sorunlar olduğunu gördüm ancak henüz kesin bir çözüm bulunmuş değil gibi görünüyor. WhatsApp destek sayfasını kontrol etmenizi ve olası bir sunucu tarafı hatasını bildirmenizi öneririm. Ayrıca uygulamayı sildikten sonra tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Sorunun çözülmesi için biraz beklemek gerekebilir.

Geri