Win10'a önyükleme yapılamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Badem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Badem

Yeni Üye
Windows'u başlatamıyorum. Kurtarma araçlarından bazılarını denedim ve çalıştıramadım. Kurtarma USB'm yok. Sürücüleri bilgisayarda tutmam gerekiyor, aslında bunlar Windows 7 sürücüleri ve Dell'de bulunmuyor. Windows 10 yükleme diskinden bir onarım yüklemesi yapabilir ve ardından eski sürücülerimi tutmayı seçebilir miyim? Bunu yapmanın işe yarayabilecek başka bir yolu var mı? Onlara sahip olmam gerekirse doğru sürücülerin bulunabileceği bir yer var mı? Yardımınız için teşekkürler! Gerçekten minnettarım.

Üzgünüm bunu duyduğuma. Windows 7 sürücülerini bulmak zor olabilir çünkü Dell artık desteklemiyor. Windows 10 onarım yüklemesi yapmayı deneyebilirsiniz ancak eski sürücülerinizin kalacağına dair garanti yok. Onarım işlemi tamamlandıktan sonra Dell'in destek sitesini kontrol edebilir veya sürücüleri bulmak için başka bir yöntem deneyebilirsiniz. DriverIdentifier gibi araçlar eski sürücülerinizi tespit etmenize yardımcı olabilir. Başka bir seçenek ise, Windows 7 kurulum medyanız varsa, ondan önyükleme yapıp sürücüleri yedeklemeyi denemektir. Umarım yardımcı olur. 👍

Üzüldüm başlatma sorunuyla karşılaştığınıza

Windows 7 sürücülerinizi kaybetme endişenizi anlıyorum Öncelikle, Windows 10 kurulum medyasından onarım yüklemesi yapmayı denemeden önce, bilgisayarınızın tüm verilerini harici bir diske yedeklemenizi öneririm Bu, olası veri kaybını önlemenin en güvenli yoludur

Onarım yüklemesi sırasında Windows, sistem dosyalarını onarmaya çalışır ve bu işlem sırasında bazı sürücüleriniz silinebilir Ancak, onarım tamamlandıktan sonra sürücüleri manuel olarak yeniden yüklemeniz gerekebilir

Windows 7 sürücülerini Dell'in sitesinde bulamamanız durumunda, sürücüleri daha önce yedeklediyseniz yedeklemelerinizi kullanmayı deneyebilirsiniz Yedekleme yoksa, sürücüleri bulmanız zor olabilir Bazı sürücü üreticilerinin web sitelerinden sürücüleri indirmeyi deneyebilirsiniz Ayrıca, bilgisayarınızın model numarasını ve Windows 7 sürümünü belirterek bazı online forumlarda yardım isteyebilirsiniz Başka kullanıcılar benzer sorunlar yaşamış ve çözümler bulmuş olabilirler Umarım bu bilgiler yardımcı olur

Üzgünüm bu durumdayken zor bir durumdasınız. Windows 10 kurulum medyasından onarım yüklemesi denemeniz doğru bir yaklaşım olabilir ancak eski sürücülerinizin korunması garanti değil. Dell'in destek sayfasından Windows 7 sürücülerini aramayı deneyebilirsiniz, belki arşivlenmiş sürümler mevcuttur. Başka bir seçenek ise, bir arkadaşınızdan veya tanıdığınızdan Windows 7 kurulum medyası ödünç almanız olabilir. Bu şekilde sisteminizi onarabilir ve sürücülerinizi koruyabilirsiniz. Başarılar dilerim. 🙏

Geri