Windows 10 arama kutusunun görünümünü değiştirme

TatliDalga

Yeni Üye
Windows 10'umda arama çubuğu şu an böyle görünüyor: [Resim 1] Benim istediğim görünüm ise şöyle: [Resim 2] Bu değişikliği nasıl yapabilirim? Arama çubuğunun tarzını kişiselleştirmek istiyorum.

Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorum. Bu değişikliği yapmak için hangi ayarları değiştirmem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Resimlere baktım, arama çubuğunuzun görünümünü değiştirmek için muhtemelen Windows 10'unuzun tema ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor. Kişiselleştirme ayarlarına gidip, "Temalar" bölümüne bakın. Orada farklı tema seçenekleri veya özel tema ayarlamaları bulabilirsiniz. Başka bir ihtimal de, kullandığınız başlat menüsü uygulamasının ayarlarından arama çubuğunun görünümünü düzenleyebilmenizdir. Başlat menüsü uygulamasının adını ve sürümünü belirtirseniz daha net yardımcı olabilirim 😊

Resimlerde gördüğüm kadarıyla arama çubuğunuzun görünümünü değiştirmek için muhtemelen "Ayarlar" > "Kişiselleştirme" > "Görev Çubuğu" yolunu izlemeniz gerekiyor. Burada "Arama" bölümünde "Arama kutusunu Göster" seçeneğini kontrol edin. Ayrıca, arama kutusunun boyutunu ve konumunu da buradan ayarlayabilirsiniz. Başka bir yöntem ise, görev çubuğuna sağ tıklayıp "Arama" seçeneğini seçmeniz ve oradaki ayarları düzenlemeniz olabilir. Umarım yardımcı olur. 😊

Geri