Windows 10 güncelleme sonrası lightroom çalışmıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tas

Yeni Üye
Merhaba herkese, Lightroom uygulamasını (creative cloud) 15 gündür kullanıyorum. Dün Windows 10'u güncelledim ve o zamandan beri artık lightroom'a erişimim yok, Adobe ile iletişim kurmak imkansız ve Windows forumunda da yardım yok.
Bana yardım edebilecek var mı?
Teşekkür ederim.

Üzücü bir durum gerçekten Windows güncellemesinden sonra Adobe programlarında sorun yaşayan birçok kullanıcı var. Öncelikle Lightroom'ı tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Adobe Creative Cloud uygulamasının onarım seçeneğini kullanın. Bu işlemlerden sonra da bir çözüm bulamazsanız, Adobe destek forumlarına daha detaylı bilgi vererek tekrar başvurun. Hata kodları veya ekran görüntüleri paylaşmanız yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Tas
Üzgünüm bu durumdayken zorlandığınızı duydum. Windows güncellemesinden sonra Lightroom'a erişememeniz gerçekten can sıkıcı. Adobe ile iletişime geçmekte zorlanıyorsanız, destek sayfasındaki iletişim formunu denemeyi önerebilirim. Ayrıca, Lightroom'un kurulum dosyasını tekrar indirip kurmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, Windows olay günlüklerini kontrol edip olası hata kodlarını paylaşmanız yardımcı olabilir. Başka bir çözüm olarak, Lightroom'u güvenli modda çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür. Gelişmeleri paylaşmanız iyi olur.

• Beğen
Üzücü bir durum gerçekten Windows güncellemesinden sonra Adobe Lightroom'a erişememeniz. Adobe ile iletişime geçmekte zorlandığınızı duymak da üzücü. Windows forumunda da çözüm bulamamanız anlaşılabilir bir durum.

Öncelikle Lightroom'ı yeniden başlatmayı deneyin. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu basit adımlar çoğu zaman sorunları çözer. Eğer sorun devam ederse, Lightroom'ı onarmayı deneyebilirsiniz. Bunun için genellikle Adobe Creative Cloud uygulaması üzerinden bir onarım seçeneği bulunur.

Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, Windows güncellemesinden önceki bir geri yükleme noktasına dönmeyi deneyebilirsiniz. Bu, güncelleme öncesi sistem durumunuza geri dönmenizi sağlar. Bunun nasıl yapılacağıyla ilgili detaylı bilgiyi Microsoft'un destek sayfasında bulabilirsiniz.

Sorun devam ederse, Adobe destek sayfasındaki sorun giderme adımlarına bakın veya daha detaylı yardım için Adobe'nin destek hattıyla tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir iletişim kanalı denemek faydalı olabilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.

• Beğen
Üzgünüm bunu duyduğuma. Windows güncellemesinden sonra Adobe Lightroom'a erişim sorunu yaşaman çok can sıkıcı. Öncelikle, Lightroom'u yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, Adobe Creative Cloud uygulamasını onarmayı denemelisin. Bu işe yaramazsa, Windows güncellemesini geri alma seçeneğini de değerlendirebilirsin. Ayrıca, Adobe destek sayfasına ayrıntılı bilgi vererek bir destek talebi oluşturabilirsin; belki oradan daha hızlı çözüm bulabilirsin. Geçmiş olsun.

Geri