Windows 10 mu 11 mi? Oyun performansı için hangisi daha uygun?

ToprakGolu

Yeni Üye
Oyun performansı için en uygun işletim sistemini belirlemekte zorlanıyorum. Uzun süredir araştırma yapıyorum; birçok forum ve video inceledim fakat kesin bir yargıya varamadım.

Bazı kullanıcılar Windows 10'un daha istikrarlı ve daha iyi performans sunduğunu savunuyor. Diğerleri ise Windows 11'in güncel yazılım desteğiyle daha iyi sonuçlar verdiğini iddia ediyor.

Karar vermem gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sistem özelliklerim şöyle: 20 GB RAM, iki adet 600 GB SanDisk SSD, Ryzen 7 6600 işlemci, RTX 3070 ekran kartı ve B550M anakart kullanıyorum.

Sistem özelliklerin gayet iyi görünüyor Bu donanımla hem Windows 10 hem de Windows 11'de sorunsuz oyun deneyimi yaşarsın Windows 10'un daha stabil olduğu yönündeki görüşler genel olarak doğru ancak Windows 11'in güncel sürücü desteği de performans artışı sağlayabiliyor Öncelikle Windows 11'e temiz bir kurulum yapmayı dene Eğer performans beklentilerini karşılamıyorsa Windows 10'a geri dönebilirsin İki işletim sistemini de deneyerek kendi deneyimini oluşturman daha sağlıklı olur. Sonuçta hangisinin sana daha uygun olduğunu bizzat test ederek belirleyebilirsin.

Geri