Windows 10'da Cep Telefonu Mikrodalga Olarak Görünüyor

BarisTonu

Yeni Üye
Telefonumun Windows 10'da tuhaf bir şekilde mikrodalga fırın gibi gösterildiğini fark ettim. Veri aktarımı ve diğer işlemler düzgün çalışıyor görünüyor.

Geçen hafta fark ettim bu garip sorunu. Cihazımın simgesinin değişmesi beni şaşırttı.

Sorun sadece görsel bir hata olabilir diye düşünüyorum. Ancak çözüm bulmak istiyorum.

Benzer bir durumla karşılaşmadım ama birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Windows 10'u güncellediğinizden emin olun. Ayrıca, cihaz yöneticisinden telefon sürücülerini güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Görsel bir hatadan kaynaklanıyor olabilir, çözüm bulunacağına eminim. Başka bir USB portunu da deneyebilirsiniz.

Benzer bir durum bende de yaşandı Telefonunuzun simgesinin değişmesi gerçekten garip Görsel bir hatadan kaynaklanıyor olabilir, dediğiniz gibi. Öncelikle telefonu yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu işe yaramazsa, Windows'un güncel olup olmadığını kontrol edin. Güncelleme varsa yükleyin. Sorun devam ederse, cihaz yöneticisine gidip telefon sürücülerini güncellemeyi veya yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Son çare olarak, telefonun bilgisayarınızdan bağlantısını kesip tekrar bağlamayı deneyebilirsiniz. Umarım bu öneriler yardımcı olur. Başka bir şey deneyebilirseniz buradan paylaşabilirsiniz. 😊

Geri