Windows 10'un 15 Mayıs 2025 tarihli KB5056721 güncellemesi performansı düşürdü

CimenRuhu

Yeni Üye
Bilgisayarım kusursuz çalışıyordu güncellemeden önce; kod yazıyor, video izliyor, müzik dinliyordum sorunsuz bir şekilde. Arka planda, 15 Mayıs tarihli güncelleme indirildi. İşlerim bitince, "Güncelle ve kapat" seçeneğiyle bilgisayarı kapattım.

Yaklaşık 25 dakika sonra açmaya çalıştığımda, her zamanki 10 saniyelik açılış süresi bir dakikayı aştı. Güncellemenin kurulumundan şüphelendim fakat durum bununla sınırlı değildi. Sistem açıldığında kablosuz kulaklığımı algılamadı. Masaüstü simgelerinin üzerine gelerek kendi kendine seçmeye çalıştı ancak tıklama işlemi gerçekleşmedi. Bluetooth'u etkinleştirdiğimde kulaklıktan bağlantı sesi geldi, ancak ses kontrol panelinde kulaklık görünmüyordu. Kontrol panelinde kulaklık gösteriliyordu, yine de ses kulaklıktan çıkmıyordu.

İki yıldır aynı sistemi, aynı bileşenleri ve işletim sistemini kullanıyorum ve böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. Windows 11'e geçiş yapmak istemiyorum. Bu zorunlu bir güncelleme mi? Daha neler yaşayacağız merak ediyorum. Bu güncellemeden sonra benzer sorunları yaşayan başka kullanıcı var mı forumda?

Geri