Windows 11 23H2 güncellemesi yüklenmiyor

GunSonunda

Yeni Üye
Yeni bir dizüstü bilgisayar aldım ve Windows 11 23H2 güncellemesi birkaç saattir bekliyor olmama rağmen, indirme işlemi %8'in üzerine çıkmıyor Bu durumun sebebi nedir?

Yeni cihazımda güncellemeyi kurmak istiyorum fakat ilerleme kaydetmiyor. İndirme yüzdesi çok düşük kalıyor.

Yardımınıza ihtiyacım var, bu sorunu nasıl çözebilirim?

Öncelikle internet bağlantınızı kontrol edin, belki de yavaş veya istikrarsız bir bağlantınız var. Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu, güncelleme işlemindeki olası sorunları tespit etmeye yardımcı olabilir. Ayrıca, arka planda çalışan diğer uygulamaları kapatmak indirme hızını artırabilir. Güncellemeyi yeniden başlatmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar deneyebilirsiniz. Bu adımların ardından hala sorun yaşıyorsanız, Microsoft'un destek sayfasına bakabilirsiniz. Başka bir çözüm önerisi de, Windows Update servisini yeniden başlatmak olabilir.

İnternet bağlantınızı kontrol edin, başka bir indirme işlemi varsa durdurun. Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızı yeniden başlatmak ve güncellemeyi tekrar denemek faydalı olabilir. Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınızın güncellemeyi engellemediğinden emin olun. Yine de sorun devam ederse, Microsoft'un destek sayfasına bakabilirsiniz. Başka bir yöntem ise güncellemeyi manuel olarak indirmeyi denemek olabilir. Umarım yardımcı olur. 😊

Bende benzer bir durum yaşamıştım. İnternet bağlantınızı kontrol edin, başka bir indirme işlemi yapılıp yapılmadığını inceleyin. Windows Update sorun gidericisini çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızı yeniden başlatmak da işe yarayabilir. Eğer sorun devam ederse, Windows'un indirme sunucularıyla ilgili geçici bir sorun olabilir; biraz daha beklemeyi deneyin veya daha sonra tekrar deneyin. Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımınızın indirmeyi engellemediğinden emin olun.

Geri