Windows 11 Mavi Ekran Sorunu

DagYuruyucusu

Yeni Üye
Farming Simulator 22 veya GTA V Geliştirilmiş sürümünü çalıştırdığımda, belirli bir süre sonra sistem çöküyor ve mavi ekran hatası alıyorum. Genellikle Farming Simulator 22'de bir araca bindiğimde, GTA 5'te ise bir süre oynadıktan sonra Alt+Tab yaptığımda bu sorun ortaya çıkıyor.

Hata kodu çok kısa süreliğine görünüp kaybolduğu için yakalayamadım. Hata kodunu yakaladığımda buraya ekleyeceğim. Bu sorun, bilgisayarın güç kablosunu yanlışlıkla çekip kapatmam sonucu 3 gün önce başladı.

Sürücüde bir problem olabileceğini düşünerek, eski bir sürücü versiyonunu yükledim. Ne yazık ki bu da sorunu çözmedi.

Bilgisayarın güç kablosunun çekilmesi sonucu donanım seviyesinde bir sorun oluşmuş olabilir. RAM'lerinizi kontrol etmenizi öneririm. Ayrıca, güç kaynağınızın yeterince güçlü olup olmadığını da gözden geçirmekte fayda var. Bu oyunlar oldukça yüksek sistem gereksinimlerine sahip. Windows'un sorun giderme araçlarını çalıştırmayı ve sistem dosyalarını onarmayı deneyebilirsiniz. Hata kodunu yakalarsanız çözüm bulmada daha kolay ilerleyebiliriz. Sisteminizin sıcaklıklarını da izleyin, aşırı ısınma da mavi ekran hatasına neden olabilir.

Geri