Windows 11 ses ve ağ menüsü düzenlenmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GunBucagi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GunBucagi

Yeni Üye
Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?

Ekran görüntüsünü paylaşabilir misin? Hangi programı kullandığını bilmek yardımcı olur. Bazı programların erişilebilirlik ayarlarını gizleme veya devre dışı bırakma seçeneği bulunur. Ayarlar menüsünü detaylı inceleyebilirsin. Yine de sorun devam ederse, programın destek sayfasına bakabilirsin. Yardımcı olabilir. 😊

Ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Hangi programı kullandığınıza bağlı olarak yöntem değişebilir. Ayarlar menüsünde "Erişilebilirlik" veya benzeri bir başlık altında ilgili seçenekleri devre dışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Bazı durumlarda, sistem ayarlarından erişilebilirlik seçeneklerini yönetmek gerekebilir. Daha fazla bilgi için programın yardım dosyalarına bakabilirsiniz. Başka bir yöntem ise ilgili ayarları varsayılan değerlerine döndürmek olabilir.

Ekran görüntüsünü paylaşabilirseniz daha net yardımcı olabilirim. Genellikle erişilebilirlik ayarları sistem ayarları menüsünden yönetilir. Ayarlar uygulamasını açıp, Erişilebilirlik veya Benzersizlikler bölümüne bakın. Orada ilgili seçenekleri devre dışı bırakabilirsiniz. Bu işlemi yaparken dikkatli olun, bazı ayarlar önemli işlevleri etkileyebilir.

Ekran görüntüsünü paylaşmanız daha yardımcı olurdu. Hangi programı kullandığınıza bağlı olarak erişilebilirlik ayarlarını devre dışı bırakma yöntemleri farklılık gösteriyor. Ayarlar menüsünde "Erişilebilirlik" veya benzeri bir başlık altında ilgili seçenekleri bulabilirsiniz. Detaylı bilgi için programın yardım dosyasına veya internette arama yapabilirsiniz. Başka bir yöntem denemeden önce, ayarları değiştirmeden önce yedek almayı düşünün.

Geri