Windows 11 yavaşlıyor ve mavi ekran hatası veriyor

TavukluRuyalar

Yeni Üye
Son birkaç ayda bilgisayarımda sorunlar yaşıyorum. Mavi ekran hataları alıyorum, sık sık şifremi yenilememi istiyor ve kapatıp açtığımda başlat tuşuna defalarca basmak zorunda kalıyorum.

Şifremi yeniledim, fakat mavi ekran ve başlatma sorunları devam ediyor. Başlarda nadir oluyordu, Windows'un kendiliğinden düzeleceğini ummuştum. Ancak durum kötüleşti.

Dün sabah, bilgisayarı açmak için 80 kere başlat tuşuna bastım, abartmıyorum. Sonunda açıldı, birkaç saat oyun oynadım ve internette gezindim. Ardından mavi ekran hatasıyla karşılaştım.

Tekrar açmaya çalıştığımda, yine onlarca kez başlat tuşuna basmak zorunda kaldım. Ardından yine, yine ve yine mavi ekran. Bilgisayarı açtım, donanım tarafında bir sorun göremedim. Darbe almadı, suya temas etmedi. Emin olmalıyım ki bir sorun yok.

Geçirdiğiniz sorunlar oldukça can sıkıcı görünüyor Sıkça mavi ekran hatası almanız ve başlatma sorunlarınızın olması, donanım veya yazılımda bir arıza olduğunu gösteriyor olabilir. Windows'un kendi kendine düzelmesini beklemek yerine, bir sistem tarama programı kullanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, son yüklediğiniz yazılımları veya güncellemeleri kontrol etmeniz faydalı olur. Eğer sorun devam ederse, bir teknik servise başvurmanız veya Windows'u yeniden kurmanız gerekebilir. Durumun daha da kötüleşmeden önlem almanız önemlidir. Geçmiş olsun.

Geri