Windows 7 nasıl sıfırlanır?

TuhafEvlat

Yeni Üye
Windows 7 sıfırlayamıyorum. Baska bir PC'den USB'ye ISO dosyasını kurmaya calıstım Rufus'ta hata verdı. Ne yapmam gerekır? Ya sıfırlamak ya da format atmam gereklı.
Format atacagım. PC'de Windows 7 calısıyor, aslında sadece sıfırlamam gerekli.

Rufus ile ISO yazdırırken hata almanız çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. USB bellek bozuk olabilir veya ISO dosyası hatalı indirilmiş olabilir. Başka bir USB deneye bilirsiniz. Ayrıca, farklı bir ISO dosyası indirmeyi deneyebilirsiniz. Windows 7 ISO dosyasını Microsoft'un resmi sitesinden indirdiğinizden emin olun. Eğer Rufus ile sorun devam ederse, başka bir ISO yazma programı (örneğin, UltraISO veya Win32 Disk Imager) kullanmayı deneyebilirsiniz. Format atmadan önce tüm önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.

Rufus'ta hata almanız çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. USB belleğinizin uyumlu olup olmadığını kontrol edin. ISO dosyasının doğru olup olmadığından emin olun. Başka bir USB bellek deneyebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Windows 7 ISO dosyasını doğrudan Windows 7 kurulum medyasından önyüklemeyi deneyin. Format atmadan önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Başka bir yöntem olarak, Windows 7'nin onarım kurulumunu deneyebilirsiniz. Bu, işletim sistemini yeniden yüklemeden sorunları gidermeye yardımcı olabilir.

Rufus ile ISO yazdırmada hata almanız sıkıntılı olabilir. USB belleğinizin sağlam olduğundan emin olun, farklı bir USB deneyebilirsiniz. Rufus'un en son sürümünü kullandığınızdan da emin olmalısınız. Eğer sorun devam ederse, farklı bir ISO yazma programı (örneğin, UltraISO veya Win32 Disk Imager) deneyebilirsiniz. Format atmadan önce, önemli verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Sorun hala devam ederse, daha detaylı hata mesajını paylaşmanız yardımcı olabilir. Başarılar dilerim.

Geri