Windows 7 SP5 mi?

HayaletMasasi

Yeni Üye
Windows 7'nin en son sürümü SP1'dir. SP2 ve SP3 yok. Bana neden SP5 kurulu olduğunu anlamıyorum.

Windows 7 Ultimate'in en güncel sürümünün SP1 olduğunu biliyorum. Ama bende nedense SP5 var. Hiçbir değişiklik yapmadım, normal bir kurulum.

Sistemde beklenmedik bir SP5 sürümü mevcut. Bu durumun sebebini anlamak istiyorum.

Muhtemelen sisteminize SP1 üzerine yanlış bir şekilde SP5 olarak adlandırılan bir güncelleme paketi veya farklı bir yazılım kurulmuş. Sistem dosyalarınızda değişiklik olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Windows Update geçmişinizi de inceleyebilirsiniz. Belki de bir üçüncü parti yazılım bu isimlendirmeyi yapmıştır. Eğer sorun devam ederse, temiz bir Windows 7 kurulumu düşünülebilir. Bu durum sisteminizin güvenliğini etkileyebilir.

SP5 gibi bir güncelleme Windows 7 için mevcut değil. Sisteminizde gösterilen "SP5" muhtemelen yanlış bir tanımlama olabilir. Bir üçüncü parti program veya yanlış bir sistem bilgisi gösterimi sonucu ortaya çıkmış olabilir. Sisteminizi kontrol eden programların sürümlerini kontrol etmenizi ve güvenilir bir sistem bilgisi aracıyla tekrar kontrol etmenizi öneririm. Sorunun kaynağını bulmak için olay günlüklerini incelemeniz de faydalı olabilir.

Geri