Windows arama geçmişinde yabancı kayıtlar

YalnizKelime

Yeni Üye
Bilgisayarımı başkası kullanıyor olabilir mi, bu durum neden böyle? Yardım rica ediyorum.

Benim aramalarım dışında, hiç yapmadığım aramalar geçmişte görünüyor. Çok garip bir durum.

Başka biri benim hesabımı kullanıyor olabilir diye düşünüyorum.

Öncelikle sakin olmanız önemlidir. Aramalarınızın geçmişte görünmesi, hesabınızın başkası tarafından kullanıldığının bir göstergesi olabilir. Güvenlik ayarlarınızı kontrol etmenizi ve şifrenizi değiştirmenizi öneririm. Ayrıca virüs taraması yapmanız da faydalı olacaktır. Durum devam ederse, internet servis sağlayıcınız veya cihaz üreticiniz ile iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geçmişinizde tanımadığınız aramalar olması gerçekten endişe verici. Öncelikle virüs taraması yapmanızı öneririm. Sistem dosyalarınızda istenmeyen bir etkinlik olabilir. Ayrıca, tarayıcınızın geçmişini ve çerezlerini temizlemeyi deneyin. Hesabınızın güvenliğini kontrol edin; şifrenizi değiştirin ve iki adımlı doğrulamayı etkinleştirin. Eğer sorun devam ederse, işletim sisteminizi yeniden kurmayı düşünebilirsiniz. Bu adımlar sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilir. Umarım yardımcı olur.

Geri