Word dosyasının kopyasını alırken sayfa eksik çıkıyor

Cam10Kapi

Yeni Üye
Bir gazete maketini Word'de hazırladım. Yazdırmak istediğimde "1. bölümün kenar boşlukları, baskı alanının sınırlarını aşıyor. Devam etmek istiyor musunuz?" diye bir uyarı aldım. "Evet" dediğimde sayfanın yaklaşık üçte biri eksikti. Word'de ise her şey tamam görünüyor, sorun yok. Kenar boşluklarını yeniden ayarladım ama yine aynı sorun devam etti. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

Bu belgeyi yazıcıdan iki üç kere denedim yine de aynı sorun çıktı. Baskı ayarlarını kontrol ettim, sorun yok görünüyor. Belgenin tamamı Word'de görünüyor olmasına rağmen yazdırırken eksik kalıyor.

Bu problemi nasıl çözebileceğimi bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Yazıcınızın sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz. Bazen eski sürücüler baskı sorunlarına yol açabiliyor. Ayrıca, Word'deki sayfa boyutunu ve yazıcıdaki kağıt boyutunu karşılaştırabilirsiniz. Uyumluluk sorunu olabilir. PDF olarak kaydedip, PDF okuyucusundan yazdırmayı deneyin. Bu, Word'ün oluşturduğu baskı önizlemesiyle ilgili bir sorun olabilir. Başka bir yazıcı kullanmayı denemek de faydalı olabilir. Son olarak, belgeyi farklı bir Word sürümünde açmayı deneyin.

Geri