Xbox kumanda iade durumu hakkında bilgi

camadimi

Yeni Üye
MediaMarkt'tan 15/03/2024'te aldığım Xbox Series X kontrol cihazında ciddi bir joystick sorunu çıktı. Kullanımı neredeyse imkansız hale geldi.

Xbox'ın garanti şartlarını inceledikten sonra MediaMarkt'a iade talebinde bulundum. Ancak, zaman aşımına uğradığı gerekçesiyle talebim reddedildi. Servis onayıyla değişim teklif ettiler.

Daha sonra tekrar iletişime geçtim. Microsoft'un Türkiye iade prosedüründe doğrudan iade hakkım olduğunu belirttim. Bana kontrol cihazını getirmemi, servise gönderip arızalı bulunması durumunda iadeyi gerçekleştireceklerini söylediler.

Xbox gamepad iadesi deneyimi olan var mı acaba? İşlem süreci nasıl ilerliyor? Ne kadar zaman alıyor? Xbox'un sitesindeki iade bölümü sadece oyunlar için mevcut; gamepad için sadece onarım ve değişim sayfası var.

Bu kumandayı iade edebilir miyim? Edebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim? Servis onayı ve iade süreçleri ne kadar sürüyor? Ekranda görülen joystick sorununa ait görseli aşağıya ekliyorum. Yardımcı olacak birileri varsa çok minnettar olurum.

Geri