burozonu
Yeni Üye
Yaklaşık sekiz aydır Xbox Series X gamepad kullanıyorum ve son altı haftadır joystick sorunu yüzünden kullanmakta zorlanıyorum. Microsoft'tan iade alacağım ve benzer ergonomiye sahip yeni bir kumanda arıyorum. Çoğunlukla hikaye odaklı AAA oyunlar (Red Dead Redemption 2, God of War, The Last of Us, Spider-Man, Alan Wake, Tomb Raider, Death Stranding, Dying Light gibi) ve FPS oyunları (Crysis gibi) oynuyorum.
Xbox kumandası benim için kusursuz, tek dezavantajı hall effect sensörü olmaması ve joystick sürüklenmesi sorunu. Yeni kumandada aradığım özellikler şunlar:
Hall effect sensörlü ve kablosuz olması benim için çok önemli. Analogların sert basınca dayanıklı olması da şart.
Ölü bölgenin minimal olması ve uzun ömürlü olması da istiyorum. Arıza durumunda üretici ve satıcının güvenilir olması ve Microsoft kadar kolay bir garanti süreci olması gerekli.
Arka kısımda ek düğmeler olması tercih edilir fakat bu fiyat aralığında zorunlu değil. Tetiklerin yarış oyunları için uygun olması önemli bir faktör.
Şarj standı olması güzel olurdu ancak gerekli değil.
Şu ürünleri değerlendiriyorum:
1) GameSir Cyclone 2: [link]
2) Easymx X15: [link]
3) Fantech EOS Pro: [link]
4) Big Big Won Gale Hall: [link]
Bu seçeneklerden hangisini önerirsiniz? Deneyimi olanlar varsa görüşlerini paylaşabilir mi? Xbox kumandasını iade edenlerin süreç hakkında bilgi vermesi de yardımcı olur.
Xbox kumandası benim için kusursuz, tek dezavantajı hall effect sensörü olmaması ve joystick sürüklenmesi sorunu. Yeni kumandada aradığım özellikler şunlar:
Hall effect sensörlü ve kablosuz olması benim için çok önemli. Analogların sert basınca dayanıklı olması da şart.
Ölü bölgenin minimal olması ve uzun ömürlü olması da istiyorum. Arıza durumunda üretici ve satıcının güvenilir olması ve Microsoft kadar kolay bir garanti süreci olması gerekli.
Arka kısımda ek düğmeler olması tercih edilir fakat bu fiyat aralığında zorunlu değil. Tetiklerin yarış oyunları için uygun olması önemli bir faktör.
Şarj standı olması güzel olurdu ancak gerekli değil.
Şu ürünleri değerlendiriyorum:
1) GameSir Cyclone 2: [link]
2) Easymx X15: [link]
3) Fantech EOS Pro: [link]
4) Big Big Won Gale Hall: [link]
Bu seçeneklerden hangisini önerirsiniz? Deneyimi olanlar varsa görüşlerini paylaşabilir mi? Xbox kumandasını iade edenlerin süreç hakkında bilgi vermesi de yardımcı olur.