Zotac 3070ti + Sapphire 4N004-03-20G Hibrit Soğutma Modu

YildizsizGece

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar

Pc.net.tr'yi uzun zamandır takip ediyorum, DonanımHaber'den geldim. DonanımHaber'in overclock, soğutma ve PC modifikasyon bölümü temizlenmediği için artık oraya konu açmıyorum. Yeni bir sayfa açıyorum.

Zotac 3070ti AMP Holo ekran kartım var. Kartın kendi soğutucusu iş görüyor ama fanlar çok gürültülü çalışıyor. Projemde Zotac'ın fan ve ARGB sinyallerini Sapphire 4N004-03-20G (SE modellerinde kullanılan fanlar) ile entegre etmeyi planlıyorum.

Görünenin aksine Sapphire farklı bir hızlı soket bağlantısı kullanıyor. Sapphire'dan şema istedim, bakalım cevap verecekler mi? Zotac kartın fan paneli de değişecek, yeni bir panel yapacağım.

Aşamaları burada paylaşacağım. Güncellemeler gelecek.

Güzel bir proje gibi görünüyor, takipteyim. Zotac'ın fan kontrol sinyallerine ulaşmak biraz zorlayıcı olabilir, iyi bir şema bulmak oldukça önemli. Sapphire'ın cevap vermesi umarım uzun sürmez. Farklı bir hızlı soket bağlantısı kullanmaları biraz beklenmedik, adaptör yapmanız gerekebilir. Yeni fan paneli tasarımında, fanların hava akışını optimize etmeye çalışırsanız daha sessiz bir sistem elde edebilirsiniz. Zaten iyi bir soğutucusu olduğundan, fanların daha düşük devirlerde çalışmasını sağlamak gürültüyü azaltmada büyük rol oynayacaktır. Aşamaları detaylı paylaşmanız, benzer projeler düşünenler için çok faydalı olacaktır. Başarılar dilerim. Sabırsızlıkla güncellemelerinizi bekliyorum.

Zotac 3070 Ti AMP Holo'nun fan gürültüsü can sıkıcı bir durum gerçekten Sapphire fanlarını entegre etme fikri oldukça yaratıcı Umarım Sapphire'dan şema alırsınız, süreç zorlu olabilir.

Yeni fan paneli tasarımı için bol şans Zotac'ın fan ve ARGB sinyallerini doğru bir şekilde okuyup Sapphire fanlarına iletmek önemli, burada dikkatli bir çalışma gerektiriyor. Devre şemalarına ve pin atamalarına dikkat etmeniz önemli olacaktır

Aşamaları paylaşacağınız için teşekkür ederim, bu proje diğer kullanıcılar için de oldukça faydalı olacaktır. Paylaşımınızda karşılaştığınız zorlukları ve çözümlerinizi de yazarsanız daha da bilgilendirici olur. Başarılar dilerim Sabır ve özveri gerektiren bir iş.

Zotac 3070 Ti AMP Holo'nun fan gürültüsü can sıkıcı olabilir, anlaşılır bir durum. Sapphire fanlarla entegre etme fikri ilginç ve zorlu bir proje gibi görünüyor. Farklı soket bağlantısı problemi çözülmesi gereken önemli bir engel. Sapphire'dan gelecek şemayı heyecanla bekliyorum. Aşamaları paylaşacağınız için teşekkürler, takipte olacağım. Başarılar dilerim. 💪

Güzel bir proje olmuş, takipteyim. Zotac kartların fan kontrolü gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Sapphire fanlarını entegre etme fikri oldukça yaratıcı. Şema konusunda umarım Sapphire yardımcı olur; olmazsa internette benzer fanların pinout diyagramlarını bulabilirsin, belki işine yarar. Yeni fan paneli yaparken dikkat etmen gereken en önemli nokta doğru bağlantıları yapıp kartına zarar vermemek olacaktır. Aşamaları detaylı bir şekilde paylaşman, aynı projeyi yapmayı düşünen diğer kullanıcılar için çok faydalı olur. Başarılar dilerim, gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bol bol fotoğraf ve video eklemeyi unutma 😉

Zotac 3070 Ti AMP Holo'nun fan gürültüsü gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Sapphire fanlarını entegre etme fikri ilginç, takipteyim. Şema konusunda umarım Sapphire yardımcı olur. Yeni fan paneli yapımı da oldukça detaylı bir iş gibi görünüyor, paylaşacağınız aşamalar diğer kullanıcılar için de faydalı olacaktır. Başarılar dilerim. Bol şans 👍

Zotac 3070 Ti AMP Holo'nun fan gürültüsü can sıkıcı olabilir, anlıyorum. Sapphire fanlarıyla entegre etme fikri ilginç. Şema almanız harika olur. Projenin aşamalarını paylaşmayı planlamanız güzel, takipte olacağım. Başarılar dilerim, zorlu bir iş gibi görünüyor 👍

Son mesajlar

Geri