İnternet

En İyi Ping Siteleri 2023

Ping Siteleri Websitesi olanların imdadına yetişen ve arama motorlarına yol gösteren sitelerdir. Ping Siteleri ile eklediğiniz yazıları arama motorlarında çok daha hızlı index almaktadır.

Ping, blogunuzdaki veya web sitenizdeki içeriği güncellediğinizde büyük Arama Motorları ve RSS dizinlerini (Google, Bing, Yahoo, Technorati vb.) bilgilendirebileceğiniz bir işlemdir. Bir başka deyişle internet sayfalarını barındıran bazı dizin servisleri vardır. Bu servisler sayesinde sitenizi ekleyebilir ping atabilirsiniz ve arama motorları bu servisleri sürekli olarak tarayarak yeni sayfaları indexlemektedirler. Sitenize ve blogunuza  yeni yazılan bir yazının linkini bu servisleri haberdar etmek için yapılan uyarıya gönderme işlemi olarak da diyebiliriz.

Ping, web sitenizin hızlı bir şekilde dizine eklenmesine yardımcı olur ve trafiğinizi büyük ölçüde artıracaktır. Ping göndermek için yazmış olduğunuz yazının linkini eklemeniz yeterli olacaktır.

NOT : Web sitenizdeki içeriği güncellediğinizde yalnızca bir web sitesine ping işlemi yapın. Çok fazla sayıda ping Google tarafından cezalandırılmaktadır ve sitenize tam tersi bir etkisi olacaktır. Ping yaparken dikkatli olun.

En İyi Ping Siteleri

1. Pingler

Pingler, en iyi 10 ping web sitesi listesinde birinci sırada yer alıyor. Pingler, dünyanın en eski ve popüler ping servis sitelerinden birisidir. Buraya göndererek, web sitenizdeki içeriği güncellediğiniz çok sayıda arama motorunu ve RSS dizinini bilgilendiriyorsunuz. Pingler hakkında en iyi şey, kendi pining’inizi tanımlayabilmenizdir.

2.Ping-O-Matic

Ping-O-Matic, iş dünyasının en iyilerinden birisidir. Ping-O-Matic’i kullanarak, tek bir pingle web günlüğü içeriğindeki güncellemeler hakkında birden çok hizmeti ve arama motorlarını güncelleyebilirsiniz.

3.Prepost Ping

Prepost Ping, siteniz için en yüksek sıralamaya sahip ve kullanımı kolay ping web sitelerinden biridir.

4.Small Seo Ping

Small Seo Ping, arama motorlarına kendi blog’unuzun veya web sitenizin güncellendiğini bildiren ücretsiz bir ping servisidir. Basit olduğu kadar ve aşırı derece karmaşıkta değildir.

Arkadaşlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum alanına belirtirseniz sevinirim. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle.

Ping Siteleri
Ping Siteleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.